Steun ons

Je kunt Vocaal Ensemble Tiramisu op verschillende manieren ondersteunen. Op de eerste plaats natuurlijk: kom naar ons luisteren! Geen muziek zonder publiek.

Vocaal Ensemble Tiramisu ontvangt geen structurele subsidie. Alle activiteiten bekostigen we uit eenmalige bijdragen in de vorm van subsidies, inkomsten uit de concerten en contributie van koorleden. Er zijn projecten die mede gesubsidieerd worden door de Gemeente Rotterdam of door particuliere fondsen. Dit geld van derden beloopt gemiddeld eenderde van de totale projectkosten.

Vriend worden van Tiramisu
Ben je  een regelmatige concertbezoeker of draag  je ons anderszins een warm hart toe, dan kun je donateur worden van de Vrienden van Vocaal Ensemble Tiramisu!

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Als je op de hoogte wilt blijven van onze concerten en andere activiteiten, dan kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Je kunt je ieder moment weer afmelden.

Sponsoring en adverteren
Mocht je erover denken Vocaal Ensemble Tiramisu met een financiële bijdrage te willen ondersteunen, neem dan contact op met het bestuur om de mogelijkheden te bespreken.

Zegt het voort!
Als je naar een concert van ons geweest bent, zijn we erg benieuwd naar je reactie. Laat ons weten wat je ervan vond. Dat kan via het contactformulier, maar ook op Facebook en Twitter.

 

Reacties gesloten