Nieuwe website, een ander gezicht

We hebben de website van Tiramisu flink aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo kun je nu online kaarten bestellen, gerichter informatie zoeken en meer ervaren waar we voor staan.

De website voldeed al lang niet meer aan wat we gewend zijn in deze digitale wereld. Daarom én om de vormgeving beter te laten aansluiten bij onze ambities,  hebben we fikse aanpassingen doorgevoerd.

Telefoon en tablet
De nieuwe website is nu geschikt voor alle media. Dus ook met je mobiele telefoon of tablet kun je op ieder moment en vanaf iedere locatie makkelijk op de website kijken en zoeken.

Online bestellen
Toegangskaartjes voor concerten online bestellen is helemaal van deze tijd. Dat kan nu ook voor onze concerten.
Gemakkelijk, voor jou en uiteraard ook voor ons. De eerstvolgende concerten zijn op 21 en 22 april.

Social media
Omdat Vocaal Ensemble Tiramisu vooral op Facebook actief is, hebben we dat kanaal een prominente plek gegeven op de homepage. Op Facebook vind je korte berichtjes en foto’s over de repetities en andere tussendoor nieuwtjes.

Reacties welkom!
De website is nog niet af. Gaandeweg zullen we de website verder uitbouwen en relevante oude informatie overzetten naar deze nieuwe omgeving.
We zijn benieuwd naar je ervaring, nu je onze website hebt bezocht. Mocht je suggesties of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag.  Complimenten ontvangen we met grote dankbaarheid , omdat we dan weten dat we op de goede weg zijn!

Reacties gesloten